Cover voor

Bedrijfsfitness

Als werkgever wil je een optimaal presterend team. Hier probeer je alles voor te doen; een goede werkplek, lekkere koffie en voldoende vakantiedagen. Maar hoe zorg je ervoor dat je werknemer, zowel fysiek als mentaal, ook gezond is? Een werknemer die regelmatig sport is creatiever, productiever en meldt zich minder vaak ziek. Wanneer je veel verwacht van je personeel, mag je ze ook de handvatten geven om te presteren.

werkstress

Werkstress is beroepsziekte nummer één. Meer dan een miljoen werknemers loopt jaarlijks kans op een burn-out. Uit onderzoek blijkt dat sporten een middel is om stress te verminderen. Bij ons kan je personeel sporten en na afloop zichzelf in de watten leggen in onze luxe kleedkamers waar ze zich helemaal kunnen voorbereiden op hun werkdag. Geef je medewerkers het gevoel dat ze gewaardeerd worden en krijg die waardering terug in hun werk.

Harbor-Gym-handdoeken

Bedrijfsfitness bij Harbor Gym is niet zomaar fitnessen. Je personeel traint in groepjes van 4 met een personal trainer in een privéruimte. Ze sporten onder begeleiding, je hoeft niet bang te zijn dat ze geblesseerd aankomen op hun werkplek. Door met hun collega’s te trainen versterkt dit onderling hun band. Het ene moment supporten ze elkaar in de gym, het volgende moment supporten ze elkaar op de werkvloer.

Zakelijk trainen

"*" indicates required fields

Bevestiging

Vraag naar Tycho

Benieuwd naar de mogelijkheden? Tycho vertelt je graag alles over bedrijfsfitness. Neem contact op voor meer informatie.

Harbor Gym
×Chat met ons via Whatsapp