Cover voor

Direct boeken

Ticket small group training €25,-
Sportmassage €69,-

small group TRAINING MET MAXIMAAL 4 PERSONEN

Verbeter je kracht, werk aan je conditie en verbrand de nodige calorieën. Dit allemaal hoef je niet meer alleen te doen. Na vele vragen vanuit onze doelgroep of ze konden aansluiten bij een Private Group Training, maken we het mogelijk dat iedereen deel kan nemen aan een groepsles. Nu heb je niet alleen een Personal Trainer die je motiveert, maar ook nog maximaal drie andere sportbuddy’s die je supporten!

Iedere twee weken zullen er op dinsdag 12:00 classes open worden gezet. Voor die classes kun je een ticket kopen voor 25 euro. Jij kiest zelf bij welke class, op welke dag en op welk tijdstip jij je aansluit. Wij zorgen ervoor dat de Personal Trainer, handdoek en waterfles voor jou klaarstaan.

sportmassage

Geef je spieren het herstel wat ze verdienen. Naast dat een sportmassage helpt om blessures makkelijker te herstellen en voorkomen, vermindert het ook spanning en stress. Boek je (sport)massage snel en gemakkelijk via deze pagina.

Toch liever alleen trainen?

Train 1 op 1 met een Personal Trainer, wanneer het jou uitkomt en behaal je doelen! Of je nu beter in je vel wil zitten, van een blessure af wil of sterker wil worden.

Met collega’s aan de slag

De vitaliteit van je bedrijf is belangrijk voor de prestaties. Bied je medewerkers niet alleen een goede werkplek en goede koffie, maar ook de ruimte om fysiek en mentaal gezond te zijn.

Meet our standard

Plan een rondleiding
×

Private training at its finest

×Waarmee kan ik u helpen?