Lounge in de Harbor Gym

Fitness Nijmegen centrum

fitnessruimte bij Harbor Gym in nijmegen centrum

Sportschool Harbor Gym Nijmegen

Zoek jij een sportschool in Nijmegen centrum?  De Harbor Gym heeft een ultieme sportlocatie in het centrum van Nijmegen. Je vindt ons aan Mariënburg 90 naast de Lux. Met een parkeergarage naast de deur kun je altijd makkelijk bij ons terecht.

Private fitness in Nijmegen centrum

Ondanks de drukte van het centrum kies je bij Harbor Gym Nijmegen voor een rustige fitness ervaring. Bij ons op de vloer zie je nooit meer sporters dan trainers. Jij staat centraal. Met eigen trainingsruimtes, luxe kleedkamers en een privélocker kun jij je volledig op je doelen richten tijdens het sporten. En wij doen er alles aan om je daarbij te helpen, of je nou op zoek bent naar private fitness, groepslessen of bedrijfsfitness. Naast de allerbeste fitness bieden we bovendien extra faciliteiten zoals fysiotherapie, wellness, massages en nutrition. Onze professionele coaches gaan graag samen met je aan de slag om jouw doelen op te stellen én die te bereiken.

Openingstijden

We hanteren de volgende openingstijden:
ma t/m vr 07.00 – 21.00
za en zo 08.00 – 14.00

Harbor gym in Nijmegen

De Harbor Gym is gevestigd op twee locaties in Nijmegen. Naast onze locatie in het centrum aan Mariënburg 90, zijn we ook te vinden aan de Dokstraat 255 (Waalhaven). Tijdens een kennismaking bespreken we jouw locatievoorkeuren. Interesse? Meld je aan voor onze sportschool en we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Meer weten? Bekijk ons aanbod:

Meet our standard

Plan een rondleiding
×

Private training at its finest

×Waarmee kan ik u helpen?