Cover voor

Fysiotherapie

Snel en duurzaam resultaat

Fysiotherapie in Nijmegen

Kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie met een snel en duurzaam effect. Daar staan wij voor. Onze inhouse partner Fysiokracht onderscheidt zich op alle fronten van andere fysiotherapie praktijken in de regio Nijmegen. Geen onnodig lange trajecten, maar gerichte interventies van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je snel van je klachten af bent.

Werkwijze

Wij geloven erin dat je snel effect moet merken van de behandeling. En dit alles gebeurt in een informele en persoonlijke sfeer. Bij Ons voel je je op je gemak, gehoord en is er oprechte aandacht voor jou. Voor effectieve behandelingen fysiotherapie, manuele therapie of sportfysiotherapie bent u bij onze praktijk in Nijmegen aan het goede adres. Wij hebben al jaren ervaring als fysiotherapeut en hebben naast kennis van vele ziektebeelden ook ervaring in het herkennen van (afwijkende) patronen in beweging of het herstel.

Cover voor
Cover voor

In onze visie komt duidelijk naar voren dat fysiotherapie veel effectiever is als er vanuit eigen motivatie gehandeld wordt. Uw hulpvraag staat daarom centraal bij het opstellen van een behandelplan. In het behandelplan stellen wij samen met u reële, meetbare en haalbare behandeldoelen welke consequent geëvalueerd zullen worden.

Een behandeling fysiotherapie kan bestaan uit diverse therapie vormen zoals bijvoorbeeld mobilisaties, massage, oefentherapie en/of advies. Ook kan het zijn dat wij dry needling toepassen bij bepaalde klachten. Wij hebben ook de specialisaties manueel therapie of sportfysiotherapie in huis. Tijdens de intake wordt met u besproken hoe we de behandeling gaan invullen en waar wij denken dat u het meeste baat bij heeft, op korte en lange termijn.

  • manuele-, sport en fysiotherapie revalidatie na ongeval
  • Hersenschudding en whiplash
  • Dry needling
  • Behandeling van spierklachten

Vraag naar Sophie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze Clubmanagers vertellen je graag alles over onze dienstverlening en locaties. Neem contact op voor meer informatie.

Afbeelding voor Vraag naar Sophie
×Chat met ons via Whatsapp