Cover voor ral9005tiefschwarz-2

Om een beeld te krijgen van jouw fysieke capaciteiten, kan ik een TPI-screening bij je uitvoeren. Deze screening volgt de richtlijnen van het Titleist Performance Institute (TPI). Een essentieel uitgangspunt van TPI is de “body-swing connection”: de mate van fysieke mogelijkheden speelt een cruciale rol in de uitvoering van de golfswing. Tijdens de screening worden stabiliteit, mobiliteit en coördinatie beoordeeld, aangezien deze drie componenten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn bij het optimaliseren van jouw golfswing.

Uw huidig golf fitness niveau wordt in kaart gebracht aan de hand van een 16-punt fysieke screening. Deze fysieke testen zullen informatie geven op het gebied van uw balans, flexibiliteit, mobiliteit, stabiliteit en kracht. De coaches zullen de bevindingen met u bespreken en aanbevelingen doen omtrent een gepersonaliseerd golffitnessprogramma.

Via onze app krijgt u een gepersonaliseerd trainingsschema om te werken aan de bevindingen van de TPI screening in samenspraak met een coach en onze golf pro.

Het programma wordt afgesloten met een eindevaluatie en, indien gewenst, een terugkoppeling naar uw golfleraar. Niets staat dan een perfecte swing nog in de weg.

VRAAG MIJN TPI SCREENING AAN

Naam
Ik wil
×Chat met ons via Whatsapp