Group classes

Geef u lichaam een boost met echte skills van atleten. Laat uw hart pompen tijdens groepslessen en kies elke dag uw favoriete programma.

Kracht

Krachtgerichte oefeningen zijn gericht op verschillende soorten krachttraining (zwaar, explosief, fel en plyometrisch), uitgevoerd met sub-maximale belastingen en maximale snelheid.

Agility

Verschillende oefeningen moduleren snelheid en posities, waardoor deelnemers zich continu moeten aanpassen, terwijl herhalingen hen naar de maximale efficiëntie toewerken.

Speed

Snelheidstrainingen zijn gericht op het verbeteren van acceleratie, looppas, bewegingssnelheid en conditie met behulp van gerichte oefeningen en prestatiegerichte apparatuur.

Stamina

De specifieke trainingen betrekken meerdere spiergroepen. Hetzij in een constant tempo of met intense intervallen. Hierdoor wordt het lichaam uit de comfortzone gehaald en gestimuleerd in de juiste richting.

Wat maakt het uniek

Eindeloze variatie

Vier verschillende programma’s per week zorgen dat u nooit op dezelfde manier traint.

Allround prestaties

Met elke les traint u specifieke vaardigheden, zodat u uw atletische potentieel kunt verkennen zoals u wilt.

Meetbare resultaten

Hartslagmeting monitoort de naleving en toont resultaten van binnenuit.

Hightech-uitrusting

Maak gebruik van de meest geavanceerde apparatuur om uw competenties te vergroten op manieren die u niet voor mogelijk had gehouden.

×Chat met ons via Whatsapp