de sportmassage kamer bij harbor gym in nijmegen centrum

Boek een massage voor ultieme ontspanning

Onze gediplomeerde masseurs zijn gespecialiseerd in verschillende massages. Alle verschillende massages zijn onder te verdelen in twee hoofdgroepen: Sportmassage en ontspanningsmassage. Boek gemakkelijk je volgende massage online.

Ontspanningsmassage

Een goed uitgevoerde ontspanningsmassage geeft een diepe ontspanning voor zowel lichaam als geest. Vrijwel iedereen heeft het druk en ervaart regelmatig stress, de oorzaak van 90% van alle ziektes. In feite is elke vorm van spanning stress, dus ga maar na hoe vaak dit bij jou voorkomt. Massage is hier een goede tegenhanger voor.
Het verschil tussen een sportmassage en een ontspanningsmassage is dat een ontspanningsmassage minder “diep” wordt uitgevoerd. Dit houdt in dat er vooral op een andere manier druk wordt uitgeoefend op spieren en onderliggende weefsels. De impact van een ontspanningsmassage is echter niet minder dan bij een sportmassage!

Cover voor
Cover voor

Sportmassage

Een sportmassage wordt toegepast om het herstel van spieren te bevorderen, pijn weg te nemen of stress te verminderen. Het zorgt voor een betere bloedcirculatie en stofwisseling. Ook kan de sportmassage leiden tot een betere nachtrust, een meer positieve mentale toestand en betere spierspanning.

Sporters die zwaar trainen of intensieve workouts doen, komen bij voorkeur één tot twee keer per week. Zo kunnen zij de flexibiliteit en conditie van hun spieren op peil houden. In tijden van minder intensieve training of recreatief sporten is elke drie à vier weken voldoende.

  • Gediplomeerde masseurs
  • Een totaal vitaliteitsconcept
  • Voorkom blessures

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage voor 60 minuten

Inclusief

  • Een massage door een gediplomeerde masseur
  • Ontspanning voor zowel lichaam als geest
€ 75,-

Totaalprijs per massage

Sportmassage

Sportmassage voor 60 minuten.

Inclusief

  • Een massage door een gediplomeerde masseur
  • Bevorder het herstel van uw spieren
€ 75,-

Het tarief voor een sportmassage van 30 minuten bedraagt €40.

Vraag naar Sanne

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze Clubmanagers vertellen je graag alles over onze dienstverlening en locaties. Neem contact op voor meer informatie.

Afbeelding voor Vraag naar Sanne
×Chat met ons via Whatsapp