Cover voor

Performance

at its finest

Personal (private) training

Bij Harbor Gym Nijmegen sta jij centraal. Wij zorgen ervoor dat jouw ervaring bij ons van begin tot eind klopt. Je hoeft nergens aan te denken bij ons. Flesje water vergeten? Geen stress. Wij hebben altijd gekoeld mineraalwater voor je klaarstaan. De handdoek mag je ook thuis laten. Ze liggen klaar voor je in de kleedkamer. Direct na je training door naar een belangrijke meeting? Wij zorgen voor een koffie to go zodat jij weer met je volledige focus daar zit. Hoef jij dan helemaal niks te doen? Jawel, één ding: op komen dagen. Dan zorgen wij voor de rest.

Performance at its finest

Je vergeet soms wat je lichaam en mentaliteit nodig hebben. Gezonde voeding, voldoende slaap en een fit, gezond en getraind lichaam. Door alle drukte rondom werk dat je probeert te combineren met je sociale leven, wordt dit soms vergeten. Dat begrijpen we. Daarom zijn wij er ook voor je.

Wanneer je fit bent, presteer je beter. Je slaapt beter. Je zit beter in je vel. Iedereen kan dit beamen, maar niet iedereen leeft hiernaar. Je hoeft het niet helemaal alleen te doen. We helpen je. We maken het zo makkelijk mogelijk voor jou. We gaan op zoek naar de ideale match, welke trainer past het best bij jou? Jullie ontdekken samen jouw ambities in de sportschool, jouw doelen. Sport je bij ons voor blessurepreventie, je mentale gezondheid of kom je om een PR te zetten? Wij begeleiden je stap voor stap en luisteren continu naar jouw wensen.

Hoe gaan onze personal trainers te werk?

Onze focus ben jij. Tijdens onze kennismaking bespreken we welke dag en tijd je het liefst wilt sporten. Je komt aan in onze gym in Nijmegen, waar je direct kunt doorlopen naar je eigen locker, waar je handdoek en waterfles klaarliggen. Na het omkleden wordt je verwacht in onze lobby, waar je personal trainer je op komt halen. Wat small talk over de week komt later, we beginnen met trainen. Een korte warming-up om je spieren wakker te maken. Vervolgens gaan we aan de hand van je persoonlijke fitness-schema opbouwend werken naar je doel. Door constante feedback, motivatie en support vliegt de tijd voorbij. Of je nu focust op kracht of cardio, na 20 minuten heb je het zweet goed los. We eindigen met een cooling down. Je neemt een warme douche in onze luxe badkamer.

Terug in onze lobby ontvangen we je met een voedzame en gezonde smoothie die past bij je voedingsschema. Je kunt nog even blijven zitten of weer aan het werk gaan met een koffie to go — op naar de volgende training. Omdat wij geven om de gezondheid van onze klanten, vinden wij het belangrijk dat naast sporten ook andere fysieke gezondheid voorop staat. Daarom hebben wij in de gym een fysiotherapeut. Mocht je een blessure hebben, kun je bij onze therapeuten terecht voor of na je training. De fysiotherapeut en je personal trainer staan in direct contact met elkaar. Zo wordt de training altijd afgesteld op jouw blessure.

VOOR WIE

Voor degenen die doelen voorbij gaan. Voor mensen die alles geven. Voor liefhebbers van een gezond en gewaagd leven — work hard, play hard. Voor zij die de concurrentie achter zich laten. Of je nu een schreeuwende doch motiverende coach of gewoon een stok achter de deur nodig hebt — Harbor Gym is er voor jou.

 • DE ALLERBESTE TRAINERS
 • EEN HIGH-END GYM
 • FOCUS

Optioneel

 • PROTEÏNESHAKE
  Krijg direct na jouw training je proteïne en koolhydraten binnen zodat je meteen door kan naar je volgende meeting
 • ONTSPANNINGSMASSAGE OF SPORTMASSAGE
  Geef je lichaam en geest de rust die ze verdienen
 • FYSIOTHERAPIE
  Optimalisatie van je lichaam door de beste fysiotherapeuten

Wil je weten wat personal trainer voor jou kan betekenen?

Onze trainers vertellen je er graag meer over.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer je bij ons komt trainen kom je eerst op intakegesprek. Samen bepalen we je doelen en onderzoeken wat jou motiveert om te trainen. Je ontvangt een hartslagsensor waarmee de trainer jouw ontwikkeling kan volgen. Voor het intakegesprek en de sensor brengen we € 100,- in rekening.

 • Ja, we bieden personal training ook aan voor bedrijven. Neem contact met ons op of vraag één van onze trainers in de gym.

 • Iedere training ligt er een schone handdoek voor je workout en het douchen.

 • Ja, in overleg kan je aansluiten bij een groep die daar voor open staat. Of we plaatsen je in een nieuwe groep samen met anderen die dat willen.

 • Binnenkort kun je boksen toevoegen aan je training bij Harbor Gym.

 • Ja! Yoga is te boeken via onze Mywellness accounts en online via onze website. Nu kun je yoga toevoegen aan je training bij Harbor Gym.

Vraag naar Sophie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze Clubmanagers vertellen je graag alles over onze dienstverlening en locaties. Neem contact op voor meer informatie.

Afbeelding voor Vraag naar Sophie
×Chat met ons via Whatsapp