Cover voor

Together everyone

achieves more

Groepsles bij Harbor Gym

Bundel je krachten en deel de kosten. Bij Harbor Gym bieden we Private Group Lessons aan voor maximaal 4 personen per groepje. Samen met maximaal drie sportmaatjes krijg je een privé trainingsruimte en een eigen personal trainer, die ervoor zorgt dat jullie het maximale uit jullie zelf halen. Door de hartslagsensoren die jullie dragen houdt je personal trainer bij hoe de training jullie afgaat. Kan één van jullie een tandje bijschakelen? Of heeft iemand juist wat extra rust nodig? Bij de groepslessen wordt er nog steeds gekeken naar het individu, maar kun je de kosten delen met je vrienden.

Voor wie

Voor degenen die hun ervaringen willen delen. Voor hen die motivatie halen uit samen trainen. Voor de collega’s die samen sterker zijn. Voor de vriendengroep die weer fit wil worden. Harbor Gym is er voor jullie.

Wat je kunt verwachten

 • de allerbeste trainers
 • een high-end gym
 • focus

Om te kunnen ervaren of Harbor Gym past bij jullie wensen, plannen we eerst een proefles in. Jullie maken kennis met onze trainers en met onze manier van trainen. De privéruimte staat voor jullie klaar met een schone handdoek en een gekoeld flesje water. Na de proefles nemen we een intakegesprek met jullie af. Bij de intake krijgen jullie hartslagsensoren zodat jullie je vooruitgang kunnen meten tijdens de trainingen. We plannen een vast moment af waarop jullie komen trainen of we spreken af dat jullie wekelijks flexibel een moment inplannen. Jullie krijgen alle voordelen van de high-end gym en een personal trainer, maar kunnen de kosten delen!

Optioneel

 • proteïneshake
  Krijg direct na jouw training je proteïne en koolhydraten binnen zodat je meteen door kan naar je volgende meeting
 • ONTSPANNINGSMASSAGE OF SPORTMASSAGE
  Geef je lichaam en geest de rust die ze verdienen
 • fysiotherapie
  Optimalisatie van je lichaam door de beste fysiotherapeuten

Veelgestelde vragen

 • Om de kwaliteit te bewaken trainen we maximaal met vier personen.

 • Ja, in overleg kan je aansluiten bij een groep die daar voor open staat. Of we plaatsen je in een nieuwe groep samen met anderen die dat willen.

 • Je zit bij ons niet vast aan een abonnement. Je betaalt aan het einde van de maand de factuur voor de trainingen die je bent geweest. De factuur krijg je per e-mail toegestuurd.

 • Iedere training ligt er een schone handdoek voor je workout en het douchen.

Vraag naar Sanne

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze Clubmanagers vertellen je graag alles over onze dienstverlening en locaties. Neem contact op voor meer informatie.

×Chat met ons via Whatsapp