Harbor Gym massage salon

Sportmassage in Nijmegen bij Harbor Gym

Bij Harbor Gym draait alles om de ultieme sportervaring. Ook voor een sportmassage in Nijmegen verwelkomen wij je graag op onze locatie in het centrum. Wil jij klachten verminderen en betere prestaties leveren? Onze professionele masseurs gaan graag met je aan de slag.

Klachten verhelpen met een sportmassage

Een sportmassage bij Harbor Gym heeft een doel. Het is een stevige en gerichte massage die klachten aanpakt bij de aan de bron liggende spieren. Vóór de massage ga je in gesprek met sportmasseur en bepaal je samen welke lichaamsdelen aandacht nodig hebben. We helpen je bij verschillende klachten en blessures. Een sportmassage is ideaal bij klachten of pijn in het bovenlichaam: rugklachten, nekklachten en vastzittende schouders. Het aanpakken van blessures en pijntjes helpt bovendien stress te verlagen. Benieuwd hoe een sportmassage jou kan helpen? Neem contact op en we geven je graag vrijblijvend advies.

Spierpijn en sportmassage

Het is goed om te weten dat een sportmassage in principe geen oplossing is tegen spierpijn na het sporten. Dit herstelt normaal gesproken uit zichzelf. Heb je na enkele dagen nog last, of is deze terugkerend, dan is er mogelijk een onderliggend probleem waar we je wel bij kunnen helpen.

Sportmasseurs in Nijmegen

Bij Harbor Gym werken professionele sportmasseurs. In onze twee locaties in Nijmegen staat private training centraal. De focus ligt op jouw sportdoelen en we doen er alles aan om je deze te helpen bereiken. Het aanbieden van sportmassages is daar ook een belangrijk onderdeel van. In onze locatie in het centrum van Nijmegen hebben we een speciale massageruimte ingericht. Deze is voorzien van alle ruimte, luxe en rust om jou op je gemak te laten voelen. Voor de complete ervaring kies je bij Harbor Gym voor sport in combinatie met een massage. Onze sportmasseurs vertellen je graag over deze mogelijkheden.

Sportmassage boeken

Je boekt een sportmassage door contact met ons op te nemen. De sessies vinden plaats op onze locatie aan de Mariënburg 90 in het centrum van Nijmegen (naast de Lux). Een sportmassage duurt 30 of 60 minuten. Ook voor vragen, kun je contact met ons opnemen.

Bekijk ons complete aanbod:

×Chat met ons via Whatsapp