• Cover voor

  Joep Moolenaar

  Personal Trainer

  Hoi ik ben Joep! Sinds maart ben ik werkzaam bij Harbor Gym. Nadat ik anderhalf jaar als Ergotherapeut gericht op handletsel heb gewerkt, miste ik toch de sport weer en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Ik help je graag verder met vragen omtrent sport, voeding en leefstijl!

  Train met Joep Moolenaar
 • Cover voor

  Tim Van Der Waals

  Personal Trainer

  Hai, ik ben Tim! Een van mijn favoriete hobbies is krachttraining, en ik doe dat nu ook al zo’n 10+ jaar. Sinds een aantal jaar heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt als personal trainer. Mensen helpen met hun fitnessdoelen deed ik altijd voor mijn lol, en nu krijg ik er voor betaald! Naast mijn werk als trainer studeer ik International Business Communication aan de RU. Verder ben ik een groot fan van MMA en kijk ik in het weekend graag naar UFC. Oh, en mijn lievelingskleur is paars.

  Train met Tim Van Der Waals
 • Cover voor

  Lewis Menga

  Lewis Menga

  Hi, Mijn Naam is Lewis Menga! Na het behalen van mijn diploma als Fitness & Health Coördinator ben ik mijn volgende uitdaging in de VS gaan opzoeken. Hier heb ik 1,5 jaar topsport beoefend en sportpsychologie gestudeerd. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring met jullie te mogen delen in de mooie sportaccommodaties van Harbor Gym. Lerend van elkaar zullen we werken aan onze doelen en een betere versie van ons zelf.

 • Cover voor

  Mark Schiks

  Personal trainer

  Mijn naam is Mark Schiks en sinds mijn 5e levensjaar ben ik al sportief bezig met verschillende vormen van sport. Zo’n 7 jaar geleden kreeg ik de mogelijkheid om van mijn hobby mijn werk te maken en daar geniet ik nog steeds elke dag van. Naast fitness crossfit ik ook graag. Ik probeer steeds weer mijn fysieke grenzen te verleggen en het maximale uit mijn trainingen te halen. En dat probeer ik ook te bereiken als personal trainer van de HARBOR GYM. Mentaal en fysiek probeer ik iedereen elke training weer te prikkelen.

  Train met Mark Schiks
 • Cover voor

  Iris van Weerdenburg

  Diëtist

  Hi allemaal, Mijn naam is Iris van Weerdenburg en ik ben sinds 2019 werkzaam bij ProFitt. Ik heb een grote passie voor sport en ben zelf fanatiek hardloopster. Van een rondje bruggen in de vroege ochtend, tot aan de marathon in Rotterdam. Hoe mooi is het om van je passie je werk te maken? Door mijn specialisatie tot sportdiëtist begeleid ik zowel topsporters al recreatieve sporters bij het behalen van hun doelen. Daarnaast heb ik affiniteit met eetstoornissen en het gedrag van de mens (ACT-therapie), eten is immers gedrag. Wat ik zo leuk vind aan mijn beroep als diëtist, is dat iedere cliënt uniek is. Binnen de behandeling richt ik mezelf op het veranderen van jouw leefstijl. Door te kijken naar voeding in combinatie met beweging en gedrag, gaan we samen een plan opstellen om een gezonde leefstijl te creëren. In mijn vrije tijd houd ik van koken, borrelen en gezelligheid met vrienden en familie. Daarbij is een goede balans erg belangrijk. Iets wat ik dan ook graag deel met mijn cliënten. Niet te streng zijn voor jezelf en niet diëten, maar op een fijne en verantwoorde manier bezig zijn met voeding. Een duurzaam resultaat is tenslotte het allerbelangrijkst!

 • Cover voor

  Sanne Bruisten

  Personal Trainer

  Hi ik ben Sanne een van de trainers op de Harbor Gym. Ik ben afgestudeerd aan de ALO en heb een grote passie voor sport en bewegen. Binnen de Harbor Gym geef ik private group trainingen en personal training. Zie ik jou binnenkort ook bij jouw training?

  Train met Sanne Bruisten
 • Cover voor

  Tycho Jacobs

  Eigenaar

  Onze clubs combineren gepersonaliseerde service met innovatieve programma’s voor een ongeëvenaarde vitaliteitservaring. Wij zorgen voor het beste van het beste voor onze leden. Van training tot aan massage, fysiotherapie, voeding en yoga. Onze faciliteiten zijn van het hoogste niveau. Persoonlijke aandacht voor onze leden staat centraal. Met oog voor uw doelen zorgen wij gezamenlijk voor het hoogst haalbare resultaat. Geen woorden maar daden. We doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak. Op het team van Harbor Gym kun je vertrouwen.

  Train met Tycho Jacobs
 • Cover voor

  Tobias Cirkel

  Personal Trainer

  Hoi allemaal! Mijn naam is Tobias Cirkel. Na het afronden van mijn studie ‘Sportkunde’, werk ik sinds mei (2023) zeer naar mijn zin bij Harbor Gym! Dagelijks ben ik in de sportschool of OP andere sportveldjes te vinden. Het geeft mij energie om mensen op een positieve en enthousiaste manier te helpen en motiveren t.a.v. sporten, leefstijl en gezonde voeding. Tijdens mijn studie heb ik bij meerdere sportorganisaties ervaring opgedaan in het geven van Personal- en Small Group Trainingen gericht op verschillende doelgroepen. Mijn eigen trainingen zijn gericht op kracht, conditie en sinds een halfjaar ook calisthenics! Ik neem je graag mee in mijn enthousiasme over sport en een gezonde leefstijl tijdens de training en begeleiding bij Harbor Gym!

  Train met Tobias Cirkel
 • Cover voor

  Roy Nillessen

  Hoi, mijn naam is Roy! Ik ben 25 jaar en afgestudeerd als ergotherapeut. Maar mijn passie ligt toch echt op het gebied van fitness en gezondheid. Fitness is al jarenlang mijn grootste hobby. Daarom ben ik gestart met de opleiding tot fitnesstrainer en heb ik nu van mijn hobby mijn werk gemaakt als personal trainer bij de Harbor Gym. Iedere dag bezig zijn met sport, gezondheid en coaching vind ik fantastisch! Graag neem ik je mee in deze passie en help ik je bij het behalen van doelen op het gebied van sport, voeding en leefstijl!

 • Cover voor

  Sophie Terhaerdt

  Club Manager

  Bij de Harbor Gym ben ik werkzaam als clubmanager samen met Sanne. Met heel veel plezier vervul ik deze functie en ik haal ontzettend veel voldoening uit deze afwisselende baan. Daarnaast ben ik 3e jaars Toegepaste Psychologie student en verdiep ik me graag in het menselijk gedrag. Ik hoop dat ik me vol energie en enthousiasme zo lang mogelijk kan blijven ontwikkelen binnen de Harbor Gym.

  Train met Sophie Terhaerdt
 • Cover voor

  Marc Kersten

  Masseur

  Ik ben Marc en sinds een jaar bij Harbor Gym werkzaam als sportmasseur. Werken in een sportieve omgeving is wat ik bij Harbor Gym gevonden heb. Voor mijzelf is sporten altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Na jaren te hebben gevoetbald is hardlopen nu mijn sport. Het fysieke en mentale gevecht tijdens een marathon geeft mij veel voldoening evenals de hardlooptrainingen die ik wekelijks geef. Als sportmasseur kan ik een aanzienlijke bijdrage leveren aan de vitaliteit van onze klanten. Een (sport)massage bevordert het herstel na een training, stimuleert de doorbloeding, verhoogt de weerstand en zorgt ook voor een betere nachtrust. Heb je vragen of wil je een keer ervaren wat een (sport)massage met je lichaam doet dan hoor ik dat graag.

  Train met Marc Kersten
 • Cover voor

  Niek Smulders

  Personal Trainer

  Ik ben Niek Smulders, 35 jaar en woon in Nijmegen. Sport is sinds jongs af aan een rode draad in mijn leven geweest. Voetbal, tennis, mountainbiken, kickboksen zijn sporten die ik met regelmaat beoefen. Na het VWO ben ik overgestapt naar de Fontys Sporthogeschool waar mijn passie voor fitness, voeding en blessurepreventie is ontstaan. Inmiddels werk ik 5 jaar bij de Harbor Gym als personal trainer en zijn daar specialisaties als Mylogenics en Orthomoleculaire voedingsleer bijgekomen. Mijn doel is altijd om iemand een goede trainingsprikkel te geven wat past bij zijn/haar doel!

  Train met Niek Smulders
×Chat met ons via Whatsapp