Cover voor

Harbor Gym

Vitaliteitsconcept

Performance at its finest

Harbor Gym begeleidt u naar de meest vitale versie van uzelf. Onze clubs combineren gepersonaliseerde service met innovatieve programma’s voor een ongeëvenaarde vitaliteitservaring.

Wij zorgen voor het beste van het beste voor onze leden. Van training tot aan massage, fysiotherapie, voeding en yoga. Onze faciliteiten zijn van het hoogste niveau. Persoonlijke aandacht voor onze leden staat centraal. Met oog voor uw doelen zorgen wij gezamenlijk voor het hoogst haalbare resultaat.

Cover voor

Personal (Private) training

Een uur lang de focus op jezelf. Je traint altijd in een eigen privéruimte. Samen met je personal trainer stellen we een persoonlijk plan voor je op waarin we fitness, ontspanning en fysio combineren. Na je training drink je een proteïne shake en kun je een heerlijke douche nemen zodat je weer fris en ontspannen de deur uitgaat.

Small group Training

Bundel de krachten en deel de kosten. Met maximaal 4 personen blijf je de voordelen van een personal trainer en een privéruimte houden, maar deel je de prijs met je vrienden. Door middel van de hartslagsensor die jullie bij de intake meenemen, kan de personal trainer jullie in de gaten houden zodat jullie een training krijgen die perfect volstaat aan het individu.

Voeding

Voeding is net zo belangrijk als de training zelf. Onze trainers kunnen jou informeren over de juiste balans tussen voeding en training. Wij maken het al een stuk makkelijker voor je door je na je training direct een herstelshake aan te bieden. Voor voeding buiten onze gym om, kun je altijd advies vragen bij je personal trainer.

Fysiotherapie

Wanneer je lichamelijke klachten hebt waar niks aan gedaan wordt, zullen die hoogstwaarschijnlijk niet vanzelf voorbij gaan en misschien wel erger worden. Blijf niet te lang met je blessure rondlopen en plan een afspraak bij onze fysiotherapeut Rob Langhout.

massage

Heb je een drukke week gehad, meeting na meeting, en ben je toe aan maximale ontspanning? Je kunt bij ons terecht voor een ontspanningsmassage in de mooiste massageruimte van Nijmegen. Als je je spieren na je training het herstel wil geven wat ze verdienen, kun je ook kiezen voor een sportmassage.

bedrijfsfitness

Wij bieden ook bedrijfsfitness aan. Wij zorgen voor een oppepper voor je medewerkers in de ochtend, zodat ze fris en energiek aan hun werkdag kunnen beginnen. Na hun workout douchen ze bij ons om vervolgens fris naar hun werkplek te gaan. Door te sporten zullen ze productiever zijn en door de luxe van onze sportschool voelen ze zich extra gewaardeerd door hun werkgever.

Veelgestelde vragen

  • Ja, in overleg kan je aansluiten bij een groep die daar voor open staat. Of we plaatsen je in een nieuwe groep samen met anderen die dat willen.

  • Je zit bij ons niet vast aan een abonnement. Je betaalt aan het einde van de maand de factuur voor de trainingen die je bent geweest. De factuur krijg je per e-mail toegestuurd.

  • Iedere training ligt er een schone handdoek voor je workout en het douchen.

  • Om de kwaliteit te bewaken trainen we maximaal met vier personen.

  • Ja! Yoga is te boeken via onze Mywellness accounts en online via onze website. Nu kun je yoga toevoegen aan je training bij Harbor Gym.

  • De meeste private trainingen vinden plaats aan de Waalhaven, maar als je graag training wilt in het centrum, is dat geen probleem. Je locatievoorkeuren bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

  • Wanneer je bij ons komt trainen kom je eerst op intakegesprek. Samen bepalen we je doelen en onderzoeken wat jou motiveert om te trainen. Je ontvangt een hartslagsensor waarmee de trainer jouw ontwikkeling kan volgen. Voor het intakegesprek en de sensor brengen we € 100,- in rekening.

×Chat met ons via Whatsapp