Cover voor

Voeding

Een gezonde leefstijl

Lifestyle coaching

Je voedingsgewoonte aanpassen doe je niet zomaar. Wat is jouw aanleiding en wat is je doel? Je kunt om uiteenlopende reden behoefte hebben aan de professionele begeleiding van een diëtist. ProFitt geeft je daarom graag een voedingsadvies op maat met begeleiding op specifieke diëten. Een advies en plan waarbij jij je goed voelt en waarmee je een blijvend resultaat kunt behalen. Onze diëtist stelt zich graag voor.

Iris van Weerdenburg

Als diëtist heb ik affiniteit met het gedrag van de mens (ACT-therapie), kinderen en eetstoornissen. Daarnaast verbreed ik mijn doelgroep door ook andere aandoeningen te behandelen met betrekking tot leefstijl.

Wat ik zo leuk vind aan mijn beroep als diëtist, is dat iedere cliënt uniek is. Binnen de behandeling richt ik mezelf op het veranderen van jouw leefstijl. Door te kijken naar voeding in combinatie met beweging en gedrag, gaan we samen een plan opstellen om een gezonde leefstijl te creëren.

Mijn visie is: niet te streng zijn voor jezelf en niet diëten, maar op een leuke en verantwoorde manier bezig zijn met gezonde voeding en beweging. Dit maakt dat het uiteindelijk een verandering in leefstijl wordt welke op de lange termijn vol te houden is. Coachen en motiveren staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Ik help je graag naar een voor jou gezonde leefstijl. Het belangrijkste daarbij is dat we jouw hulpvraag achterhalen en jouw doelen stap voor stap gaan bereiken. We gaan samen kijken naar een advies op maat wat bij jou past en waar jij je prettig bij voelt!

Cover voor
Cover voor

Werkwijze

Het afnemen van een intakegesprek bij Harbor Gym duurt 60 minuten.  Vervolgafspraken duren ongeveer 30 minuten. Tijdens de intake verzamelt Iris veel informatie over jouw levenstijl en op basis daarvan maakt ze een passend en persoonlijk advies. Dit wordt tijdens de vervolgconsulten geëvalueerd en eventueel bijgesteld. Tevens voert ze elke afspraak een meting van de lichaamssamenstelling uit.

  • Een gezonde leefstijl
  • Professionele begeleiding van een diëtist

Vraag naar Sanne

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze Clubmanagers vertellen je graag alles over onze dienstverlening en locaties. Neem contact op voor meer informatie.

×Chat met ons via Whatsapp