Cover voor

Vacature

Club manager

Bij Harbor Gym in Nijmegen, zijn we op zoek naar een Clubmanager die niet alleen de dagelijkse gang van zaken regelt, maar een ware beleving creëert. De focus ligt op het versterken van de klantbeleving, vergelijkbaar met de service die je zou verwachten in een 5-sterrenhotel. We zoeken iemand die gastvrijheid ademt en onze sportschool naar nieuwe hoogten kan tillen.

Ons verhaal

Harbor Gym is geen gewone sportschool. Wij streven ernaar fitness naar het niveau van een vijfsterrenervaring. Met services als Personal Training, private group training, bedrijfsvitaliteit, massages, fysiotherapie en in een luxe omgeving, bieden wij onze klanten een totaalpakket. Bij ons draait het niet alleen om sporten; het gaat om een gemeenschap waar klanten zich thuis voelen.

Als Clubmanager ben jij de architect van een buitengewone klantbeleving. Je gaat verder dan de normale gang van zaken en streeft naar een ervaring die onze leden verrast en inspireert. Terwijl ondersteunen in marketing een mooie extra is, is jouw kerntaak het verbeteren van de klantbeleving en het sturen van de operatie. Je begrijpt wat nodig is om een vijfsterrenservice te leveren, en je zorgt ervoor dat elk aspect van onze sportschool deze standaard weerspiegelt.

Jouw verhaal

 

  • Een energieke aanpakker met een ongekende passie voor gastvrijheid.
  • Een vernieuwer die niet bang is om uit de comfortzone te stappen.
  • De drive om de klantbeleving te perfectioneren, vergelijkbaar met een 5-sterrenhotel.

Wat wij bieden

 

  • Een uitdagende rol in een energiek team dat samenwerkt aan vernieuwing.
  • Toegang tot een premium fitnessomgeving waar jij altijd kunt trainen.
  • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime).
  • Pensioenregeling.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaand formulier!

Meer weten over de vacature of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@harborgym.nl en vraag naar onze Clubmanagers.

Sollicitatieformulier

"*" indicates required fields

Max. file size: 32 MB.
Max. file size: 32 MB.

Vraag naar Sanne

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze Clubmanagers vertellen je graag alles over onze dienstverlening en locaties. Neem contact op voor meer informatie.

×Chat met ons via Whatsapp