Hal Harbor Gym

Vacature Clubmanager

Receptie Harbor Gym

HarborGym is niet zomaar een sportschool.

Het is de enige private gym in oost-Nederland die zich focust op het totaalconcept van sporten, voeding en ontspanning. En dit komt terug in alle facetten van onze dienstverlening. Als Masseur zorg jij voor totale ontspanning na een intensieve sportles. Jij creëert een vijf-sterren ervaring voor elke gast, door op het individu afgestemde service te verlenen. ‘At the end of the day, it’s all about experience’

ONS VERHAAL

Harbor Gym is een high-end gym met twee locaties in het centrum van het mooie Nijmegen. Met ons concept gaan we een stap verder dan alleen Personal Training. We vinden het belangrijk dat het totaalplaatje bij ons klopt, van begin tot eind. Harbor Gym is geen massale sportschool waar niemand elkaar kent, integendeel zelfs. Waar een andere sportschool stopt, gaan wij niet één, maar tien stappen verder. Een ultieme (sport)beleving voor onze klanten. We bieden Personal Training, massages, fysiotherapie en de meest luxe kleedkamers een sportschool heeft gekend.

Als Clubmanager ben je de overkoepelende speler, jij zorgt ervoor dat alles klopt. Waarbij onze klanten je prioriteit nummer één zijn. Je voelt feilloos aan waar onze klanten behoefte aan hebben en staat altijd open voor een praatje. Van een kop koffie tot het inplannen van een massage. Je bent het gezicht van de gym, klanten kunnen altijd terugvallen op jou.

  • Harbor Gym biedt een totaalbeleving dat verder gaat dan een sportschool alleen. Onze klanten komen bij ons voor optimale ontspanning, de beste kwaliteit in training en service, omdat ze dat verdienen.
  • We hebben een heldere visie en concept. Het is voor ons belangrijk om dit goed uit te dragen. Details are key.
  • We zijn 7 dagen in de week geopend. In de vroege ochtend- en in de avonduren is het bij ons het drukst.

JOUW VERHAAL

Wij zoeken iemand voor deze functie met een dosis positieve energie. Je hebt affiniteit met sport en vindt het inspirerend om in een sportieve omgeving te werken. De functie is afwisselend, het ene moment drink je een kop koffie met een klant en het volgende moment zorg je dat de handdoeken gewassen en gevouwen zijn. Je stuurt een deel van het team aan en zorgt dat iedereen op de juiste plek staat. Er zijn dagen waarop je in de ochtend nog niet weet wat de dag jou precies gaat brengen, hiervoor is het belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Een greep uit je takenpakket is dat je de mail en telefoon van de gym bijhoudt en het inplannen van afspraken, verwelkomen, informeren en verwijzen van klanten.

  • Je bent een echt mensenmens, sociaal en gastvrij
  • Je staat stevig in je schoenen en laat de kaas niet van je brood eten
  • Je krijgt er energie van om klanten meer dan tevreden de deur uit te laten gaan

WAT WIJ BIEDEN

  • Een uitdagende baan in een jong team waar we niet vies zijn van hard werken.
  • Een prachtige gym waar jijzelf op ieder moment van de dag kunt trainen.
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime).
  • Een goede pensioenregeling.

Herken jij jezelf hierin en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Mail dan je CV en motivatie naar info@harborgym.com t.a.v. Chariss.

×

Private training at its finest

×Waarmee kan ik u helpen?